keskiviikko 3. elokuuta 2016

Sileäkarvainen Eppu ja muita sukulaisia


Äipän viimenen lomaviikko on meneillään, eli on syytä päivittää mun lomakuulumisiani. Helle on hellinyt ja aika "vetopois" oon välillä ollut. Mökillä ollaan oltu oikeestaan koko ajan, vain välillä kotona käyty pyykkiä pesemässä. Minunkin viltit se pesi, ihan pilalle meni, hyvät hajut lähti...

Tehtiin perinteinen veneretki, (eli iskä ottaa mut kerran lomassa veneeseen) ja käytiin huristelemassa tyynellä merellä. Äippä sai yhden kuvan napatttua, sillä kun oli merikarttaohjelma luurissaan päällä. Kiemurteleva mäyris ja känny on aika lyömätän yhdistelmä. Kukaan ei onneksi kastunut:)Saukko merellä.
 No lomalla tietysti on joka päivä saunottu, mä tosin välttelen kastumista, mutta on hyvä valvoo päältäpäin näitä lämmitystouhuja.

Telttasaunamajuri.
Juu ja onhan mulla käyny sukulaisia kylässä. Tulivat veneellä. Siskonpoikani Urho ja sen pikkusisko Sissi. Oli niillä tietty ihmisetkin mukana, ei kaksin tullu. Oli melko vilskettä. Hyvin me toimeen tullaan, mä määrään ja nuo nuoret tottelee. Aika moni saaressa kyllä kuuli, että mun sukulaisia on kylässä, senverran toi Urho esimerkiks rakastaa sen ääntä...

Etualalla Urho ja viltillä Sissi.

Mää mököttelen vähän kauempana...

Sissi.

Urho ja mää rillijonossa.

Täs me näytään kaikki samaan aikaan.
Sitten tietty oon ollu kalapoliisina kun iskä kalastelee, on se jotain saanukin. Mä tykkään noist pienistä eniten, SLURPS!

Iskän kalajuttuja.
Ja äispän kanssa nostettiin vasusta pottuja. Tänä vuonna tuli vähemmän kun viimeksi, mutta sitäkin parempia.
Pottusaalis.
Niin ja sitten se otsikon lupaama sileäkarva, eli kalju koira Eppu. Ottaskohan Myrsky ja Tuisku mut laumaansa nyt, kun mulla on valeasu, hihi.

Äippä parturoi mut.

Lomanrippeitä toivottelee Eppuli:))

6 kommenttia:

 1. Hauska lukea ja nähdä otoksia teidän lomailusta. Hieno valeasu sulla Eppu, kyllä nyt hyvin käyt sileäkarvaisesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kamu! Anteeksi, että vastaukseni kesti, mutta olin taas mökillä.
   Karvaturnu mokoma kasvaa kauhiaa vauhtia takasin, kauaa ei voi valeasustella:)))
   Terkkuja!

   Poista
 2. Lepoo, ruakaa, sopivasti touhuu, aurinkoo ja kamuja, niistä on täydelliset lomailut tehty. Joo.

  VastaaPoista
 3. Oekeen on hyvä tuohhii valeasu :) Tänne suat tulla millovvuan,ollaan samallaesessa asussa. Vaekka oonnii karkeekarvanen ni silti on turkki melekeen silleekarvanen :)
  Mukavata lommoo oot sielä suanna viettee. Kamuja ja kaekkee muutae mukavata.Siinä männöö aeka äkkijä. Aarinkoesta alakusyksyvä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja oikein hyvää Iivarin-nimipäivää!

   Poista