sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Piiitkä viikonloppu

Olipahan pitkä vapaa taas. Kivaa oli. Onneksi puolet ajasta satoi ja tuuli. Kesästä ei tietoakaan. Turkki pystyssä mulla ja pipo äipällä tiukalla...












Piti siis keksiä omaa kivaa. Ihme ettei arvosteta vaikka toinen niin nätisti petailee... Isäni oli "Ulvova Ylläri", mä taidan olla nuokkuva peittomylläri:)






Nyppiminen lähestyy. Mummo osti mulle kyllä tommosen koneen, että äippä vois alakertaa sillä siistiä. Tai niinhän se kuvittelee... Huomatkaa hienot tassu-somisteet.

Eikun seuraavaa lomaa ootellessa, tiedä mitä sillon keksis. Nytkin on niiin paljon vahdittavaa. Niin kotona kun möksälläkin.

4 kommenttia:

  1. No vihdoinkin löysin tähän uuteen osoitteeseen. Vanhan blogin linkillä en tänne päässyt. Nyt on maailma taas mallillaan!
    Ei olis ollenkaan pahitteeksi alakerran lisäksi ainakin kammata tuota kuontaloa, vai oletko kuvassa vasta herännyt ja tukka sikinsokin. Kun on nyt noin hienot parturivehkeetkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa hyvä, että jaksoit yrittää! Kiireessä com ja fi oli seonneet. Korjattiin linkki, jos joku joskus sattuu lukemaan näitä:) KIITOS!

      Poista
  2. Oekee oot soman näkönen tukka sekasinnii :)
    Ompa siinä melekonen patterj tavarata pienen koeran turkkija varten! Meellä äet koettaa näppivoemilla suaha meekäläestä siistittyvä. Seon pitkä rojekti näköjjään.
    Ku sillä männöö jatkuvasti näpit ramppiin. On mulla muka niimpaljo karvoo.Johan tuo on isommaks osaks suanna ne irti vuan vielä on jottae jälellä.
    Minnäe tykkeen mylykytä peetteessä. Eekä nii oo välijä kenenkä peete on kysseessä :)
    Mukavata viikojjatkoo sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tirskis:) Ihan nolottaa... Muiskis vaan IIvari sulle!

      Kyllä se meiän äippäkin on ton "kiduttamisen" jakanut parille illalle, että saa valmista aikaseksi. Kovvoo hommoo.

      Poista